Köszöntöm a honlapomon!

Borkai Zsolt vagyok, Győr Megyei Jogú Város polgármestere.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra és megtisztel figyelmével! A honlapon betekintést nyerhet munkámba, céljaimba, mindennapjaimba.

Jó böngészést kívánok!

Hírek

Modern jégcsarnok épül Győrben

Győr egy újabb színvonalas sportlétesítménnyel gazdagodik a közeljövőben, mert a város és a Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. pénzügyi támogatásával több fázisban 2018 elejéig megépül - „Nemak Jégcsarnok” néven - egy modern, XXI. századi jégpálya új kiszolgáló épülettel.

RÉSZLETEK

A fővárosi közgyűlés is megszavazta a budapesti olimpia szándéknyilatkozatának benyújtását

A Magyar Olimpiai Bizottság után a fővárosi közgyűlés is elsöprő többséggel döntött úgy: támogatja a 2024-es budapesti olimpia szándéknyilatkozatának benyújtását.

RÉSZLETEK

Szállt „A Dal” a megújult téren

A Dunakapu tér hivatalos átadása után kezdődött a nagykoncert, amely megnyitotta a győri nyári programok sorát…

RÉSZLETEK

Elkészült a tér

Elkészült a Dunakapu tér, amelyet a szombat esti átadó előtt jártunk be a mélygarázstól a korzóig…

RÉSZLETEK

A MOB közgyűlése támogatja a budapesti olimpiapályázat szándéknyilatkozatának benyújtását

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szerdai közgyűlése egyhangúlag úgy döntött, hogy támogatja a 2024-es budapesti olimpiapályázat szándéknyilatkozatának benyújtását.

RÉSZLETEK

„Az egész ország magáénak érezhetné az olimpiát”

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Győr polgármestere szerint nemcsak Budapest, hanem az egész ország, így Győr is magáénak érezhetné a 2024-es, budapesti központú olimpiát.

RÉSZLETEK

Lezárult az újvárosi rehabilitáció

A győri önkormányzat unió által támogatott projektje véget ért, de a város tervezi a szociális városrehabilitáció folytatását…

RÉSZLETEK

„Dallal” indul a nyár

Az idei nyárnyitón „A Dal” című műsor előadói lépnek színpadra...

RÉSZLETEK

Rendeződött a fiatal labdarúgók és a Győri ETO FC utánpótlásának sorsa

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a labdarúgást és a sportot szerető embereket, hogy hosszú egyeztetéseket követően sikerült megoldani a győri utánpótlás helyzetét, valamint azt, hogy a 111 éves egyesület tovább tudjon működni a jövőben.

RÉSZLETEK

Az elmúlt évek sikereit vinné tovább a győri gazdasági program

A fejlesztések folytatása, a további gazdaságélénkítés, Győr még élhetőbbé tétele szerepel a 2015-20-as időszakra készülő gazdasági program prioritásai között…

RÉSZLETEK

 1  2  3  4  5  6  7  8  9 [10] 11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37